Cada coca és un món. Per això a Nyas Coca World tenim solucions redones (sorry for this, terraplanistes).

I tu, de quin Nyas Coca eres? Perquè et portem el nostre plat més conegut allà on ens digues: des d’una boda fins a alta mar. Ací tens les altres formes de gaudir dels nostres menús.

Tria i bon profit.

Nyas Picnic!

Una bona ombreta, una tauleta i cadires en mig del camp, al costat de la Via Verda, els ocells cantant, el Montgó vigilant i tu i els teus gaudint del menú Nyas Picnic. No et demanem que ens ho millores, iguala’ns-ho. Als jardins del costat del Pont Sec tens un espai únic per a esmorzar, dinar, berenar o sopar a l’aire lliure.

Veurer carta Nyas Picnic

Nyas Events!

Què vols celebrar? Una boda? Un aniversari? Un sopar de festes al teu poble? Santa Gana, que no cal tindre motius per ajuntar-nos? Genial, compta amb nosaltres. Crida’ns abans i tindràs un servei de càtering personalitzat per que els teus convidats es queden amb la boca oberta. Literalment.

Molt prompte més informació sobre els nostres esdeveniments. Si tens alguna consula pots contactar amb nosaltres.

Nyas OnTour!

Prepara’t, que ens n'anem de festival. Tinc la foodgoneta (mola el nom, eh?) prepara per a arribar allà on estigues tu, balla que balla. I amb ella, les nostres coques i croquetes, preparades per a convertir-se en un temazo i omplir-te la panxa al so de la millor música.

Anirem informant de com va la gira.

Nyas Boat!

Diuen que la mar fa ganeta de menjar. Doncs per això hem preparat el primer menú de coques amb barca incorporada. I no una barca qualsevol: una barca silenciosa, respectuosa amb el medi ambient i amb la nostra tradició marinera. Ens hem unit amb Sport Nàutic perquè pugues llogar l’eixida en barca i afegir el menú Nyas Boat i dinar, mirant l’horitzó, la mar de bé.

Filosofia

La importancia del origen

La nostra història naix, com no podria ser d'una altra manera, en una cuina. Entre els fogons d'una antiga alqueria, on a poc a poc es va pastant una idea, una il·lusió, un projecte encapçalat pel xef Pep Romany. La seua cuina, la del Restaurant Pont Sec, és l'escenari on cada dia es representen els plats més característics de la comarca; des de les pilotes d'olla, la borreta amb melva fins a les paelles amb polp o l'espatla de corder. Un ventall de sabors construïts a partir dels productes de la terra. La nostra.

La niña bonita La Coca!

D'entre tots els plats, un va destacar per damunt de tots, la nostra xiqueta bonica: la coca. Massa de farina de blat del Blat de la Marina, una varietat autòctona de la nostra zona, el amoros, cultivat en Jesus Pobre. Així aconseguim la nostra coca, a mig camí entre una mossegada esponjosa i un cruixent, amb cobertures feta usant productes frescos de temporada.

La meua comanda
0 Prod.

Total:

0,00€
Fer comanda